друкувати


Мобільні пости Beeline будуть працювати у шпиталі інвалідів та ветеранів ВВВ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-07 11:53:01
9 травня ветерани Великої Вітчизняної війни зможуть здійснити безкоштовний дзвінок в будь-яке місто України та країн СНД. В цей день в місцях сборів ветеранів у Львові, Луцьку, рівному, Тернополі, Чернівцях, Івано-Франківську та Ужгороді встановлять мобільні стенди Beeline, звідки ветерани та гості святкових парадів зможуть зателефонувати рідним та близьким, привітати їх з великим святом Перемоги.

Також в цей день можливість спілкування отримають і ті ветерани війни, які за станом здоров`я не можуть бути присутніми на святкуваннях. Для цього мобільні пости Beeline будуть працювати у шпиталі інвалідів та ветеранів Великої вітчизняної війни в Рівненській області.

"В цей день ветерани більш ніж хто-небудь заслуговують уваги та любові, відзначив директор Івано-Франківської філії Beeline Віктор Костецький. — Тому третій рік поспіль ми встановлюємо наші мобільні пости в кожному великому місті України, їдемо до ветеранів у шпиталі, відвідуємо їхні урочистості. Хочу наголосити на тому, щоб наші ветерани не забули взяти з собою записні книжки, де були би записані номери телефонів, за якими вони бажають задзвонити. А наші працівники допоможуть їм це зробити, наберуть потрібний номер, знайдуть код міста та ін. Своїми діями ми хотіли б підкреслити, що пам`ятаємо про подвиг наших співвітчизників і вдячні їм за все, що вони для нас зробили".

На території України послуги зв'язку надаються спільно компаніями ЗАТ "УРС" і ТзОВ "Голден Телеком" (бренд Beeline на території України), які входять до групи компаній "ВимпелКом"*.

Єдиний оператор зв'язку Beeline надає повний спектр послуг мобільного зв'язку стандарту GSM 900/1800, фіксованої телефонії, міжнародного і міжміського зв'язку, передачі даних, доступу в Інтернет на базі безпровідних і дротяних рішень, включаючи технології оптоволоконного доступу. Мобільна мережа Beeline побудована на найсучаснішому устаткуванні, призначеному для використання в 3G мережах.

* До групи компаній "ВимпелКом" входять оператори зв'язку, що надають послуги голосового зв'язку і передачі даних на основі широкого спектру технологій безпровідного і фіксованого зв'язку, а також широкосмугового доступу в Інтернет. До групи "ВимпелКом" входять компанії, що здійснюють операції в Росії Казахстані, Україні, Таджикистані, Узбекистані, Грузії і Вірменії, а також у В'єтнамі і Камбоджі на території із загальним населенням близько 340 млн чоловік. Послуги надаються під брендом "Білайн". ВАТ "ВимпелКом" стало першою російською компанією, включеною в лістинг Нью-йоркської фондової біржі (NYSE). Акції Компанії котуються на NYSE під символом VIP.

За детальнішою інформацією звертайтеся: Ірина Рожок-Капранова, менеджер зі зв’язків із громадськістю Львівської філії ЗАТ "Українські радіосистеми" (ТМ "Beeline") +380685403119 irozhok@beeline.ua


Обговорити на форумі