друкувати


Події дня. Коломия може залишитися без води

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-30 05:29:55
Коломия може залишитися без води. Мешканці заборгували водоканалу за спожиті послуги мільйон гривень. Представники комунального підприємства попередили коломиян про можливе відключення від водопостачання. Якщо результату не буде - не буде й води, попередили у водоканалі.

Почався сезон весняно-польових робіт, не за горами й період літніх відпусток. За відсутності господарів кількість квартирних крадіжок збільшується влітку в 3-4 рази. Фахівці охоронних фірм і міліціонери сходяться в одному: головне - не допустити проникнення злодія у квартиру, або ж не залишати нічого цінного на час відсутності у помешканні.

У Коломийській гімназії збиралися директори міських шкіл. Тут провели семінар. Тема - "Психолого-педагогічні аспекти розвитку дослідницьких здібностей обдарованих дітей". Педагоги відвідали відкриті уроки. Слухали захист учнівських науково-пошукових рефератів та проекту "Європа - наш спільний дім", відвідали засідання літературної студії.

Друга пізнаєш в біді - такої мудрості вчить дитяча казка "Кицин дім". У Коломиї відбулася прем’єра цього мюзиклу за п’єсою Самуїла Маршака. Постановкою займався заслужений режисер України Станіслав Якубовський. Вистава тривала близько години, за цей час всі присутні поринули у музичний світ казки.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі