друкувати


Прикарпаття: 37 заяв і повідомлень про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-30 03:57:23
Протягом минулої доби у чергові частини міліції надійшло 37 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі пограбування та 5 крадіжок. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 34 злочини, двічі з незаконного обігу вилучалися наркотичні речовини. У сфері економіки викрито 9 злочинних прояви.

Упродовж минулої доби працівники прикарпатської міліції розкрили три крадіжки мобільних телефонів. Зокрема, встановлено, що до таємного зникнення всередині квітня в приміщенні лікарні мобільника мешканки Тисменицького району причетний 26-річний житель обласного центру. Його наразі затримано.

В Коломиї у вчиненні аналогічної крадіжки підозрюється 27-річний мешканець райцентру. А в Богородчанах чужим телефоном, як виявилося, спокусився 28-річний місцевий молодик. Щодо підозрюваних вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Тим часом долинська міліція з’ясовує обставини відкритого заволодіння мобільним телефоном підлітка з Болехова. У вчиненні пограбування правоохоронці підозрюють 33-річну місцеву жінку, у якої й вилучили апарат стільникового зв’язку.

В Івано-Франківську міліціонери учора задокументували черговий факт збуту наркотичної речовини. Незаконними оборудками з марихуаною, як виявилося, займався 31-річний житель міста. У його помешканні оперативники виявили та вилучили майже 700 грамів цього наркозілля, а також здобуті злочинним шляхом гроші.

За цей час на території області міліція зафіксувала 11 випадків перевезення незаконно видобутої піщано-гравійної суміші. Найчастіше вантажівки з гравієм без будь-яких документів затримували в Калуському та Рожнятівському районах.

Протягом минулої доби на Прикарпатті трапилося 2 дорожньо-транспортних пригоди, внаслідок яких травмовано двоє людей, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі