друкувати


Відбулась колегія Коломийської РДА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-30 01:44:42
28 квітня 2009 року відбулась колегія Коломийської райдержадміністрації, на якій одним з питань було розглянуто хід виконання програми соціально-економічного і культурного розвитку району за І квартал 2009 року.

З інформацією про виконання бюджету району та районного бюджету за І квартал 2009 року виступила начальник фінансового управління райдержадміністрації Оксана Попадюк. За словами доповідачки, всі бюджети місцевого самоврядування виконано, повідомляє прес-служба РДА.

Також на колегії обговорено питання про оренду земельних ділянок на території району й підготовку до оздоровлення та відпочинку дітей у 2009 році. За державні кошти цьогоріч оздоровлюватимуться діти-сироти, з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти чорнобильців тощо, а за рахунок місцевого бюджету – талановиті та обдаровані діти. Як зазначив начальник відділу освіти Коломийської райдержадміністрації Іван Терлецький, на базі Корницької школи працюватимуть цілодобово дві зміни з метою відпочинку дітей.

На засіданні колегії був присутній та виступив начальник відділу промисловості Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Богдан Тхір. Голова районної державної адміністрації Михайло Вінтоняк, виступаючи на колегії, зазначив, що обговорені питання носять надзвичайну вагу, особливо по оздоровленню та відпочинку дітей.

Обговорити на форумі