друкувати


Конкурс в Отинії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-30 01:28:31
23 квітня в Коломийському районі в Будинку культури селища Отинія розпочався районний конкурс організаторів дозвілля молоді та дітей, присвячений року молоді в Україні, повідомляє прес-служба РДА.

Мета і завдання конкурсу: Конкурс організаторів дозвілля проводиться з метою розвитку кращих традицій ігрової діяльності, пошуку нових форм з організації змістовного дозвілля молоді та дітей.

Завдання конкурсу організаторів дозвілля:

- виявлення та підтримка талановитих організаторів дозвілля;

- вдосконалення та забезпечення репертуару організаторів дозвілля;

- розширення можливостей вечорів відпочинку при виконанні своєї рекреативної функції;

- обмін досвідом в проведенні ігрових вечорів та вечорів відпочинку для дітей та молоді;

Умови проведення конкурсу: Конкурс проводиться у два етапи: відбірковий – на місцях з визначенням переможця. За підсумками першого етапу формується програма для участі в обласному конкурсі організаторів дозвілля, який відбудеться 2 червня в обласному навчально-методичному центрі м.Івано-Франківськ.

Серед учасників Отинійського напрямку розважальні програми представили заклади культури сіл Отинія, Угорники, Лісний Хлібичин, Струпків, Нижня Велесниця, Боб'янка, Сідлище, Молодилів. 24 квітня в конкурсі взяли участь заклади культури Печеніжинського напрямку: Спас Горішнє, Верхній Вербіж, Сопів, Кийданці, Рунгури, Слобода,Малий Ключів.

Обговорити на форумі