друкувати


Коломийщину відвідала делегація з Польщі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-30 12:52:50
На Коломийщині побувала польська делегація з міста Кутно Кутновського повіту у складі заступника президента міста Кутно, начальника відділу освіти і культури, радника старости повіту, члена виконкому повіту, депутата ради, директора спортклубу "Кутно" та тренера футбольної команди.

На зустріч з гостями прийшли Валентина Остяк – голова ради підприємців Коломийського району та підприємці району, повідомляє прес-служба РДА.

Мета візиту – підписання угоди про співпрацю в галузі спорту згідно з якою футбольна команда з міста Кутно приїде в серпні на Коломийщину, а футбольну команду з с.Підгайчиків буде запрошено до Польщі в лютому 2010 року.

Делегація у супроводі голів райдержадміністрації Михайла Вінтоняка і Дмитра Неміша ознайомилася з місцевими побутом і культурою, обмінялися досвідом, а також домовились про те, що три колективи візьмуть участь 8-9 травня 2009 року під час Міжнародного фольклорного фестивалю "Мальована скриня". Фінансування відбудеться за кошти Міністерства закордонних справ Польщі. Кращі колективи буде відібрано на заключний концерт фольклорної музики в місті Сопоті (Польща).

Також в серпні 40 українських дітей з Отинійської, Торговицької, Угорницької та Турківської шкіл поїдуть на відпочинок до м.Польщі.

Обговорити на форумі