друкувати


До Європи долетіти за 20 євро

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-29 04:13:07
Авіакомпанія Germanwings оголошує про початок роботи в Україні з наступного місяця. Перший політ відбудеться 16 травня. Germanwings пропонує польоти з Києва в Кельн, "Серце Німеччини", на високоякісних нових сучасних літаках.

Вартість квитків від 19,99 євро включаючи податки і збори. Графік перших польотів для України включає один маршрут з трьома рейсами на тиждень Кельн - Київ - Кельн.

Авіапарк Germanwings включає 27 аеробус. Більш того, Germanwings пропонує послугу Smart Connect - стикувальний рейс через Кельн з Києва в Берлін-Шенефельд, Мюнхен, Лондон-Станстед, Будапешт, Цюріх і Відень. Авіакомпанія Germanwings надає послуги для трьох основних цільових груп: бізнесмени, туристи і ті, хто відвідує родичів і друзів.

Влітку 2009 року компанія Germanwings буде літати за 65 напрямками, точки відправлення яких стратегічно розміщені по всій Німеччині: Кельн є "серцем" Німеччини, Дортмунд знаходиться на заході, Штутгарт на півдні, Берлін-Шенефельд на сході, Гамбург на півночі, повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі