друкувати


У Вістові росте туркомплекс

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-28 06:18:38
У селі Вістові Калуського району завершується спорудження готельно-відпочинкового комплексу на території колишнього заводу комунального устаткування, обабіч річки Лімниці.

За проектом Рівненського інституту водного господарства, у відпочинковій зоні передбачено готель, тенісні корти, ресторан, упорядкують річковий пляж, стоянку для легкових і вантажних авто, ставок для спортивної риболовлі тощо. "Роботи плануємо завершити вже до кінця року, і до сорока людей, передусім жителів села, зможуть працевлаштуватися.

Відпочинок на пляжі буде безплатний, курсуватимуть спеціальні автобуси до Калуша, а водії-далекобійники навіть матимуть 50-відсоткові знижки за проживання та ін.", — поділився задумом власник майбутнього комплексу Роман Небилович.

Кошторис проекту, що реалізується за внутрішні капіталовкладення, поки що не оприлюднюють. Але, за інформацією "Галичини", тільки спорудження водозахисної дамби коштувало не менше мільйона гривень. Територія будівництва частково у приватній власності, а прирічкова смуга — у довгостроковій оренді.

Автор: Ігор ЛАЗОРИШИН, Галичина
Обговорити на форумі