друкувати


Безалкогольні іменини Івано-Франківська

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-28 10:54:24
Вчора в залі засідань Івано-Франківського міськвиконкому за участю міського голови Віктора Анушкевичуса, заступників міського голови Зінаїди Федорук, Ярослава Яцишина та Олександра Дерев’янка відбулася робоча нарада з питань підготовки до святкування 347-ої річниці від заснування міста Івано-Франківська.

Під час наради обговорювались питання готовності комунальної галузі міста до святкувань. Так, було обіцяно, що до Дня міста буде завершена переважна більшість робіт з ямкового ремонту доріг у Івано-Франківську. А до переліку з 83 вулиць, які підлягають ремонту цього річ за пропозицією міського голови буде додано ще 5 вулиць.

Окрім того, одним з головних питань даної наради стало питання виділення коштів на проведення святкових заходів. Наразі, лише двоє головних розпорядників коштів не подали остаточних кошторисів щодо своїх планових заходів у рамках святкування 347 річниці Дня міста Івано-Франківська. Це управління культури та управління освіти і науки. Проте, Віктор Анушкевичус зазначив, що усім розпорядникам коштів уже сьогодні потрібно подавати заявки на фінансування.

Одним з головних цікавих моментів цьогорічних святкувань, за словами Віктора Анушкевичуса, є те, що у 2009 році місто відмовилось від підтримки алкогольних та тютюнових спонсорів, які у минулих роках фінансували проведення багатьох заходів для молоді під час Дня міста.

Саме тому, цьогоріч День міста проходитиме під гаслами "Пропаганди культурних та мистецьких цінностей" та "За здоровий спосіб життя". За словами міського голови Віктора Анушкевичуса, нехай усі заходи будуть скромнішими, проте не будуть рекламуватися відомі горілчані бренди, як це було протягом кількох минулих років.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської міськради
Обговорити на форумі