друкувати


Молоді мають шанс

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-25 11:47:16
В рамках проекту Молодіжної адміністрації "Майбутнє в руках молоді" відбулася зустріч з головою облдержадміністрації Миколою Палійчуком. Основні питання, які цікавили молодь – минуле і майбутнє області, пріоритетні галузі, які треба розвивати в першу чергу, питання вступу в ЄС та НАТО, міжнародне співробітництво області та його результати, бачення суспільно-політичної ситуації керівником області.

Жваве обговорення викликали питання роботи із молоддю, необхідності проводити антиузалежнюючі кампанії, поширювати соціальну рекламу, жорсткіше контролювати гральний бізнес, урізноманітнювати дозвілля молоді в населених пунктах області. М.Палійчук наголосив на необхідності виховувати здорову молодь і пропонувати альтернативу негативним звичкам. До системних проектів у цій сфері відноситься: встановлення спортивних майданчиків, проект "Українська дискотека". Також на зустрічі прозвучало, що більшість учасників проекту хотіли б творити зміни та працювати на благо міста, області, України, на що Микола Палійчук ствердно заявив: "Маєте шанс!".

Стажування в облдержадміністрації тривало вісім тижнів. Три дні на тиждень 70 молодих людей знайомилися із діяльністю управлінь та відділів облдержадміністрації. Щосереди стажери спілкувались із начальниками управлінь, а щочетверга відбувалися зустрічі з заступниками голови облдержадміністрації.

П’ятого травня стажери отримають сертифікати, а найактивніші будуть занесені в резерв кадрів облдержадміністрації. Як зазначив голова Молодіжної адміністрації Володимир Олійник, підсумком роботи має стати твір-бачення кожного учасника проекту на тему "Івано-Франківщина через 10 років" або "Якби я був головою облдержадміністрації"

Джерело: Прес-служба ОДА
Обговорити на форумі