друкувати


Сьогодні Україна святкує день футболу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-25 09:51:40
Сьогодні в нашій країні святкується традиційний Всеукраїнський День футболу. За ініціативи національної федерації численні заходи відбуватимуться на стадіонах та спортивних майданчиках усіх регіонів України.

Зокрема, в обласних та районних центрах, у столиці та сільській місцевості, за участю широких верств населення - від учнів дитячо-юнацьких і загальноосвітніх шкіл до ветеранів футболу.

Офіційну церемонію відкриття Дня футболу прийматиме київський Навчально-тренувальний центр імені Віктора Баннікова. Святкова програма передбачає проведення різноманітних турнірів серед хлопчиків і дівчат, показові фрагменти уроків футболу, цікаві конкурси на призи легендарних українських футболістів - Володимира Верємеєва, Володимира Трошкіна, Євгена Рудакова і Андрія Біби та багато іншого.

На смарагдових полях, що розташовані біля штаб-квартири ФФУ, зберуться представники федерації, тренери збірної України й почесні гості, які вітатимуть зі святом дитячо-юнацькі, дівочі колективи міста й області, команди дитячих притулків, інвалідів тощо. Гості зможуть відвідати у Будинку футболу виставку дитячих малюнків, що надіслані на конкурс "Я люблю футбол", організований ФФУ та Професіональною футбольною лігою , повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі