друкувати


Прикарпаття: Акція "Не впускай кризу в свою душу"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-24 05:12:27
Івано-Франківський обласний академічний музично-драматичний театр імені Івана Франка завітав до учнів навчально-реабілітаційного центру з благодійною виставою "Золоте курча". Це великодній подарунок дітям з обмеженими можливостями.

Всі 80 хлопчиків і дівчаток центру були захоплені виставою. Кумедні жабенята, довірливий симпатяга Вовк, хитра красуня Лисичка, і, звичайно, Золоте Курчатко у виконанні артистів театру дуже сподобалися дітям і їхнім вихователям.

Так митці театру розпочали акцію-звернення до своїх дорослих і малих шанувальників під назвою "Не впускай кризу в свою душу, зроби свій внесок у відновлення аристократичних традицій та культури галицької інтелігенції"

"Ми несемо частинку свого добра, своєї душі дітям у таке велике свято і цим хочемо розпочати кампанію, — говорить Олексій Гонтковський, актор театру. — Наш театр декларує таку позицію: театр пліч-о-пліч із церквою повинні стати духовними провідниками в суспільстві, тобто множити добро і духовність".

Добро перемагає в казці, добро — таке потрібне цим дітям. Сміх, пісні, музика та позитивні емоції живлять дитячі душі і тіла, і ніяка криза їм не страшна , повідомляє ОТБ Галичина.

Обговорити на форумі