друкувати


Працівники лісгоспу зловживали службовим становищем

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-24 03:15:13
в Надвірнянському районі викрито порушення в лісовій галузі. Йдеться про зловживання службовим становищем працівниками лісгоспу, через що було допущено самовільні рубки лісу, які заподіяли значних збитків.

Протягом минулої доби у чергові частини міліції Прикарпаття надійшло 14 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі пограбування, 3 крадіжки та 2 хуліганства. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 14 злочинів, один раз з незаконного обігу вилучалися наркотичні речовини.

В Івано-Франківську працівники міліції за “гарячими слідами” напередодні ввечері затримали особу, яка підозрюється у скоєнні вуличного грабунку. Як виявилося, 22-річний мешканець мікрорайону Пасічна відібрав у перехожого – мешканця Галицького району, його мобільний телефон. Оперативно розкрити цей злочин вдалося завдяки негайному зверненню потерпілого до правоохоронців та професійним діям співробітників патрульної служби.

Ще двоє молодих франківців потрапили в поле зору міліціонерів за підозрою у вчиненні тиждень тому крадіжки. Встановлено, що 21-річні мешканці мста уночі проникли до приміщення їдальні навчального закладу та викрали продукти харчування на суму понад 2600 гривень.

А в Калуському районі розкрито крадіжку з крамниці. У її скоєнні підозрюється 19-річний місцевий юнак. Хлопець минулої ночі, виламавши металеву решітку, заліз до продуктового магазину та поцупив 1550 гривень і різноманітного краму на 350 гривень. Підозрюваного наразі затримано.

Тричі протягом доби працівники прикарпатської міліції фіксували факти незаконного видобутку та перевезення річкового каменю та піску. Зокрема, вантажівки без відповідних документів на гравій та пісок були затримані в Богородчанському та Коломийському районах.

На автошляхах Прикарпаття сталося 2 дорожньо-транспортних пригоди, внаслідок яких 3 людей з травмами доставлено в лікувальні заклади, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі