друкувати


Туристів на конкурс

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-23 03:35:44
До 15 травня Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації приймає пропозиції на конкурс проектів з розвитку туризму на Прикарпатті.

Як повідомила Наталя Близнюк з технічного секретаріату конкурсу, підставою для проведення конкурсу є Програма розвитку туризму в області на 2009–2010 роки та розпорядження голови облдержадміністрації Миколи Палійчука.

Мета конкурсу – відібрати найкращі проекти з розвитку туризму, які фінансуватимуться з обласного бюджету, а також інших джерел, не заборонених чинним законодавством, і будуть спрямовані на розв'язання актуальних проблем галузі в області. У своєрідних туристичних змаганнях братимуть участь неприбуткові молодіжні громадські організації, творчі спілки, науково-дослідні установи та вищі навчальні заклади III-IV рівнів акредитації. Відібрані проекти мають сприяти поліпшенню регіональної і місцевої туристичної політики.

До речі, у 2009 році на реалізацію туристичних проектів у бюджеті області передбачено 60 тисяч гривень, а середній розмір фінансування одного проекту – від однієї до 10 тисяч. Результати конкурсу проектів будуть оголошені до 1 червня. Термін реалізації проектів – до 30 листопада.

Обговорити на форумі