друкувати


Готуйтеся до конкурсу "100 кращих товарів України"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-23 03:28:06
До 20 травня триватиме прийом заявок на регіональний етап Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт послуг) "100 кращих товарів України".

Під час конкурсу будуть визначені кращі види продукції (товарів, робіт, послуг) за номінаціями: продукція, роботи та послуги. Зокрема, у номінації "Продукція" визначатимуть кращі продовольчі товари, промислові товари для населення та товари виробничо-технічного призначення. У номінацію "Роботи та послуги" входять: фінансові та банківські послуги, послуги громадського харчування (їдальні, бари, кафе, ресторани), побутові послуги, послуги страхування, туристичні та готельні, медичні, концертно-театральні, консалтингові послуги та інші. Цього року введена додаткова номінація – "Краща питна вода".

Мета Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт послуг) "100 кращих товарів України" - об'єднати зусилля виробників задля поліпшення якості та конкурентоспроможності української продукції (товарів, робіт, послуг), сприяти впровадженню на підприємствах України сучасних методів управління якістю і безпечністю харчових продуктів та задоволенню потреб і очікувань споживачів.

Від проведення таких конкурсів найбільше виграють споживачі товарів та послуг, адже у національному конкурсі якості оцінюється не лише окремий вид товарів чи послуг, а комплекс показників того, як на підприємствах працюють над удосконаленням якості продукції.

Автор: Ольга ПОДОШВА, прес-служба ДП "Івано-Франківськстандартметрологія"
Обговорити на форумі