друкувати


Минулої доби на Івано-Франківщині зареєстровано 3 пожежі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-22 03:03:52
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області впродовж минулої доби на Івано-Франківщині зареєстровано 3 пожежі.

21 квітня вранці в обласному центрі по вулиці Січових Стрільців виникла пожежа недіючої будівлі. Вогнем було знищено сміття, що знаходилось на горищному приміщенні. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем з боку сторонньої особи.

Того ж дня в селищі Верховина горіла господарська будівля. Вогнем було частково пошкоджено стіни та покрівлю споруди. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку сторонніх осіб.

21 квітня в післяобідню пору в селі Довге Тисменицького району сталася пожежа господарської споруди. Вогнем було знищено покриття будівлі, 2 т грубих кормів, 2,5 т зерна та господарський інвентар. Причина виникнення пожежі - дитячі пустощі з вогнем з боку 8-літньої дитини.

Загалом з початку року на території області зареєстровано 340 пожеж, у вогні загинуло 33 особи, повідомляє головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі