друкувати


Витрачати гроші туристам стало простіше

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-22 02:39:18
Івано-Франківська філія "Укрсоцбанку" встановила новий банкомат у місті Яремче. Новий банкомат доступний цілодобово та розташований на базі відпочинку "Карпати" за адресою м.Яремче, вул.Петраша, 30. Це черговий крок у співпраці банку з однією з найбільших та найсучасніших туристичних баз Карпатського краю та у розширенні присутності банку в Карпатському регіоні.

Розміщення банкомату на базі відпочинку "Карпати" відтепер надає можливість гостям курорту мати доступ до своїх безготівкових коштів і проводити операції з ними в будь-який зручний час, повідомляє Яремче.org.

База відпочинку має 150 першокласних номерів і пропонує відпочинок в ресторані з літнім майданчиком, басейні, сауні з басейнами, водолікарні, солярії, тренажерному залі, тенісних кортах та міні-аквапарку. Для ділових зустрічей та конференцій призначено три конференц-зали з фуршетною залою. Нещодавно база відзначила своє 30-річчя.

АКБ "Укрсоцбанк" (власник - UniCreditGroup) належить до числа найбільших банків України та заснований в 1990 році. Мережа банку нараховує 470 закладів, із них 23 обласні філії та 447 відділень. Персонал банку налічує понад 10 тисяч працівників.

Обговорити на форумі