друкувати


Прикарпаття: Знову алкогольні напої й сигарети продають із порушеннями

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-21 03:23:42
Відділ податкового контролю юридичних осіб ДПІ в Надвірнянському районі і надалі здійснює дієвий контроль за діяльністю суб’єктів господарювання, які торгують алкогольними напоями та тютюновими виробами на предмет дотримання вимог законодавства, що регулює вказаний вид діяльності.

Проведеними 42 перевірками щодо контролю за здійсненням розрахункових операцій у сфері готівкового та безготівкового обігу СГД, застосовано штрафних санкцій на суму 80 тис. грн, повідомляє ДПА в Івано-Франківській області.

Є непоодинокі факти здійснення діяльності у сфері торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності відповідних ліцензій, торгівля алкогольними напоями за цінами, які нижчі від мінімально-допустимих та інші випадки порушень порядку проведення розрахунків.

Зокрема, при перевірці СПД "Ю", котрий здійснює діяльність у сфері торгівлі в магазині одного з населених пунктів району, встановлено в роздрібній алкогольними напоями та тютюновими виробами їх продаж без наявності відповідних на те ліцензій. СПД оштрафовано на 3,4 тис. грн.

Всього до підприємців з початку року застосовано штрафних санкцій на суму 25 тис. грн. Усі за порушення законодавства, що регулює продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Обговорити на форумі