друкувати


Районний конкурс юних майстрів шокував своєю красою

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-18 09:49:57
Про те, що діти на Коломийщині вельми обдаровані знають не тільки в Коломийському районі, а й далеко за межами України. У вільний від навчання час учні займаються улюбленими справами – виробами з бісеру, соломи, вишивкою, ткацтвом, писанкарством, макраме, різьбою по дереву, випалюванням, флористикою.

15 квітня у Воскресинецькій школі відбувся районний конкурс з технічної творчості та народних ремесел, в якому взяли участь всі школи району. Вабили око різнокольорові писанки, пишні вишиванки, ткані вироби, повідомляє прес-служба РДА.

Конкурсантів привітали заступник голови Коломийської райдержадміністрації Мирослав Мацьків і начальник відділу освіти Коломийської райдержадміністрації Іван Терлецький. Мирослав Дмитрович побажав малим майстрам і майстриням натхнення і висловив сподівання, що вони надалі творитимуть дива своїми руками і фантазією.

Діти представили на огляд найкращі авторські роботи. Члени журі високо оцінили роботу учасників конкурсу за номінаціями технічної творчості, заохотивши переможців грамотами. Кращі роботи відібрано на обласний конкурс.

Обговорити на форумі