друкувати


У музеї Бандери проводитимуть позашкільні заняття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-17 01:38:00
Меморіальний комплекс провідника ОУН-УПА Степана Бандери відкрили в Івано-Франківську 1 січня 2009 року, у сторіччя з дня народження героя України. Міська влада має намір проводити тут патріотичне виховання молоді та різноманітні демонстрації.

Пам’ятник провідникові передадуть на баланс Івано-Франківського Спецкомбінату. Комунальне підприємство займається благоустроєм усіх пам’ятників у місті. Натомість експозицією музейного комплексу завідуватиме управління освіти та науки. У планах міських освітян - проведення у Музеї різноманітних історико-патріотичних та освітніх заходів для вихованців івано-франківських навчальних закладів, каже начальник управління науки та освіти Михайло Верес. "На базі комплексу будуть виконуватися різноманітні заходи для школярів. Тут укомплектують бібліотеку, облаштують мультимедійний центр. Тобто, це буде така програма по вихованню шкільної молоді, - каже Верес.

На пам’ятник провідникові ОУН-УПА та на музей визвольних змагань площею 560 кв. м витратили 7 млн грн. Гроші виділила міськрада, майже 200 тис. гривень зібрали благодійні організації.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі