друкувати


Фотоімпреза "Початок"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-16 10:13:11
До 20-річчя Національної спілки фотохудожників України у виставковому залі івано-франківського культурно-мистецького центру "Є" відкрито фотовиставку із промовистою назвою "Початок". За словами голови обласної організації Спілки Ростислава Кіндрата, за багаторічне існування спільної експозиції івано-франківські фотохудожники так і не зробили. Тому це "Початок".

У залі центру експонуються по 3-4 роботи 30 авторів. Щоправда не всі вони є безпосередніми учасниками Спілки фотохудожників, але від цього не менш талановиті. Серед них є випускники школи фотографії при художньому музеї. Усього за кілька місяців навчання претендентти на вступ до Спілки настільки вдосконалили своє вміння, що їх високо оцінили фотомайстри, а їхні роботи тішать око поціновувачів мистецтва.

До речі прикарпатські фотомитці є постійними учасниками та призерами виставок в Україні і за кордоном. Два національні фотоконкурси проводяться і в Івано-Франківську. Так упродовж 15 років існує фотоконкурс "Природа" , а сьомого травня цього року удруге відбуватиметься "Фотопортрет" імені знаного фотомайстра Степана Назаренка.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі