друкувати


Івано-Франківськ: Депутати постили

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-15 04:46:57
Щоправда піст тривав всього кілька годин. Народні обранці під час 41 сесії міської ради на прохання мера Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса працювали без обіду.

Депутати як завжди розпочали засідання на годину пізніше. Ще дві години часу зайняло погодження порядку денного. З огляду на те, що під час сесії Івано-Франківської міської ради було винесено майже півсотні питань, усі фракції погодилися провести два пленарні засідання.

"Щоб не марнувати три години, чекаючи поки всі зберуться з обіду, проведемо сесію без перерви, тим більше що зараз піст", - втішив народних обранців мер.

На сесію винесли такі важливі питання як фінансово-господарська діяльність комунального підприємства "Теплокомуненерго", звіт про виконання міського бюджету та програми соціально-економічного розвитку у місті за 2008 рік.

Під час першого пленарного засіданні депутати розглянуть питання приватизації та оренди комунальної власності, майнових та земельних відносин. Адже, від розгляду цих питань залежить бюджет розвитку міста. Виконавча влада ініціювала зміни до Положення про земельні аукціони.

Також депутати вирішують питання розбудови мікрорайону "Черешеньки". На отримання у власність земельних ділянок для будівництва індивідуальних будинків тут претендує понад 300 івано-франківців.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі