друкувати


На пенсію пошикувати не встигли

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-13 05:31:59
Для літньої мешканки одного з сіл Городенківського району початок квітня видався дуже невдалим. Окрім того, що 84-річна жінка опинилася в лікарні, після повернення додому її очікували нові неприємності – з оселі пенсіонерки викрали значну суму грошей.

Зловмисники проникли до будинку бабці, що мешкає у селі сама, вийнявши віконну раму. Обнишпорили усі закутки і врешті під ліжком відшукали те, заради чого прийшли. Їх трофеєм стали усі бабусині заощадження - 900 американських доларів, 200 євро та 600 гривень.

Не варто й говорити про розпач жінки, коли вона виявила крадіжку. Тож закономірно, що старенька з неабиякою радістю сприйняла звістку правоохоронців про те, що її кривдників розшукано, а викрадене – вилучено до копійки.

Протягом тижня городенківські міліціонери перевіряли ймовірну причетність до викрадення грошей десятків осіб, аж поки не отримали достатньо доказів, щоб запідозрити двох місцевих юнаків. Хлопці зізналися, що на крадіжку відважилися, довідавшись про перебування господині у лікарні. Про одного з підозрюваних у селі подейкують, що він й раніше не цурався поцупити чужого, але до цього часу усе якось миналося. Тепер же проти нього та його спільника-однолітка порушено кримінальну справу.

Автор: Зорина КРЕЧКО, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі