друкувати


Події дня. 10.04.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-13 04:04:04
На прес-конференції голова Коломийської РДА Михайло Вінтоняк розповів про роботу району у першому кварталі 2009 року. З його слів, перевиконання бюджету становить 1 млн. грн.. За ці кошти Коломийщина розрахувалася з основними платежами. От лише за газ залишилася заборгованість. Це пов’язано зі збільшенням тарифів за оплату цього виду палива.

Починаються відпустки - розперізуються злодії. Вже цього року коломийські міліціянти мають 18 квартирних крадіжок, а заяви про зникнення грошей та золота продовжують надходити. Аби відпочинок не обернувся бідою - подбайте про безпеку помешкання, закликає державна служба охорони, яка діє при МВС. Встановлення сигналізації за лічені години, а головне - недорого та різні види охоронних послуг пропонує служба.

Коломийська ДАІ просить вибачення за незручності та попереджує, що у святкові дні центральна частина міста буде перекрита. Так, у Шуткову суботу з 7-ої ранку до 18 години. У Великодню суботу з 12 години до 18 години неділі.

На час Великодніх свят курсуватимуть додаткові автобуси. Коломийська міська рада повідомляє, з 19 по 21 квітня містом їздитимуть 5 пільгових рейсів автобуса №6 та 14 пільгових рейсів автобуса №6А.

Не дивлячись на кризу у господарствах подружжя Книшуків повним ходом ідуть весняно-польові роботи. Сьогодні техніка працює на площі понад 4,5 тисячі гектарів у Коломийському та Снятинському районах. Всім необхідним у агрофірмах "Прут генетик" "Прометей" забезпечені. Селяни сподіваються на високі врожаї.

Коломийський водоканал просить мешканців міста погасити заборгованість за водопостачання і водовідведення. За останній місяць проплата абонентів знизилася на 30%. Через це підприємство опинилося у важкому фінансовому становищі, що може призвести до припинення постачання води коломиянам. Директор підприємства Ігор Калиняк просить споживачів вчасно розраховуватися за отримані послуги.

Відповіді на всі запитання стосовно незалежного оцінювання відтепер можна знайти в Інтернеті. Щотижня регіональний центр оцінювання якості освіти проводить веб-конференції. На таких заходах випускники, викладачі та ЗМІ можуть дізнатися про реєстрацію учасників та проходження незалежного оцінювання. Більше про це розкаже методист зовнішнього тестування інформаційно-методичного центру міста Коломиї Вікторія Бойчук.

Коломийські дошкільнята подають приклад дорослим. Вихованці дитячого садочка №9 облагородили навколишню територію. Ідею взяти участь у загальноміській толоці підтримали і вихователі дошкільного закладу, і небайдужі батьки.

На Прикарпатті пройде традиційна передвеликодня толока з благоустрою та озеленення в межах "Дня довкілля-2009". Згідно із розпорядженням голови облдержадміністрації Миколи Палійчука, весняна толока триватиме до 18 квітня. Мета щорічної загальнообласної толоки - привести в належний стан населені пункти області, території підприємств і організацій, приватні садиби, місця масового відпочинку - парки, сквери, зелені зони, прибережні смуги річок та стихійні сміттєзвалища.

Ольга Павлюк стала найсильнішою шахісткою в Коломиї серед жінок. Це довів турнір, який відбувся у місцевому клубі. А на шаховому горизонті з’являється ще одна маленька зірочка. У 7 років дівчинка вже є призером чемпіонату області. Хто ж це - дивіться далі.

У спортивному комплексі "Локомотив" підводили підсумки чемпіонату України з пауерліфтингу серед юніорів і юніорок та серед юнаків і дівчат. Участь у змаганнях взяли 220 спортсменів та спортсменок у усіх областей України. Івано-Франківську область представляли 14 пауерліфтерів, 8-ро з них коломияни.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі