друкувати


Дітям міста від "Востока"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-13 10:32:10
В Івано-Франківську по вулиці Симоненка, 5 відкрили дитячий майданчик. Одним з принципових моментів є те, що майданчик виготовлений місцевим виробником. Це вже 36 майданчик відкритий по лінії цього підприємства за останні 2,5 роки.

За словами міського голови Віктора Анушкевичуса, який був присутній на відкритті, цей майданчик встановлений не за бюджетні кошти, це результат домовленості з підприємством, яке проводило ремонтні роботи у селі Вовчинець по ремонту та реконструкції доріг після липневої повені 2008 року. На знак вдячності за довірену роботу підприємство "Восток 2006" за свої кошти встановило цей майданчик. А це є чудовим прикладом залучення спонсорських коштів.

Власне такі взаємні домовленості між міською владою та підприємцями дозволяють приділяти належну увагу підростаючому поколінню. Завдяки таким об’єктам діти зайняті, вони розвиваються фізично. "Я вважаю, що чим більше таких дитячих майданчиків, спортивних майданчиків у місті Івано-Франківську буде, тим більшою буде впевненість нас, батьків, у тому, що діти виростуть здоровими як фізично, так і морально", – каже міський голова.

Незважаючи на фінансову кризу міська влада планує встановити і за бюджетні кошти, і за кошти спонсорів, ще мінімум 10 дитячих та спортивних майданчиків у різних мікрорайонах міста. Також у поточному році планується витратити на облаштування та встановлення у Івано-Франківську дитячих та спортивних майданчиків коло 500 тисяч гривень. Проте ці гроші закладені в бюджеті розвитку, який наповнюється з Фонду соціально-економічного розвитку міста Івано-Франківська. Кошти ж у цей фонд надходять за рахунок внесків за будівельників і наразі неможливо спрогнозувати, як будуть надходити кошти у зв’язку із значним уповільненням темпів будівництва у Івано-Франківську.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківської міськради
Обговорити на форумі