друкувати


"Є" запрошує на виступ київського гурту "Райдо" та літературний слем від П.Коробчука

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-11 04:13:22
12 квітня Культурно-мистецький центр "Є" в Івано-Франківську запрошує на виступ київського гурту "Райдо" та літературний слем від Павла Коробчука! Початок заходу – 20.00. Вхід – 20 гривень.

"РАЙДО" в перекладі зі скандинавської – руна шляху, рух, а також талісман подорожі.

"Це шлях який проходить кожна творча особистість в пошуках власного "я", вектор, який направлений в центр власної тіні, системи", - вважає засновник формації Євген Коваленко.

Музичний напрямок гурту - indie-romance з елементами фанку. Indie – тому що незалежні від будь-якого великого "мажорного" лейбла, Romance – тому що музика дуже схожа за формою та настроями на міські романси. Також в активі групи є більш драйвові пісні з ритмікою, характерною для року.

Павло Коробчук – поет, публіцист, музикант, сходознавець. Автор поетичної книги "Натщенебо" (Київ, 2005). Лауреат конкурсу видавництва "Смолоскип" (2004), луцького обласного літературного конкурсу "Неповторність" (2003), літер-фесту "Неосфера" (2006), всеукраїнського фестивалю "Підкова Пегаса" (2006), переможець харківського поетичного слему на фестивалі "ZЕХ" (2006). Окрім того, Павло – учасник численних літературних акцій і фестивалів, а також – старший лаборант мистецької лабораторії "Де?формація" , барабанщик гурту "Маки рік".

Обговорити на форумі