друкувати


Коломия: Дільничі виявилися на висоті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-11 11:33:45
Троє дільничних інспекторів Коломийського райвідділу міліції сьогодні вночі негайно виїхали на вулицю Січових стрільців, коли звідти надійшло повідомлення про бійку. Насправді з’ясувалося, що там двоє невідомців пограбували 43-річного мешканця Сумської області.

Чоловік щойно прибув у місто до батька, який тяжко захворів. Поспішаючи до батьківської оселі безлюдним містом, він явно не очікував, що двоє молодиків зненацька кинуться на нього. Зловмисники силоміць заволоділи речами приїжджого, в тому числі гаманцем і мобільним телефоном.

Міліціонери спрацювали не тільки оперативно, алей професійно. За чверть години було затримано одного з причетних до пограбування, а зранку компанію затриманому склав інший співучасник злочину. У затриманих вилучено речові докази, грошима пограбованого вони не встигли розпорядитися. Прикметно, що обидва з забезпечених родин, мають вищу освіту, тож які нагальні причини спонукали парубків вдатися до насилля з’ясовуватиме досудове слідство. Застерігаємо інших від подібного роду необдуманих діянь, адже за такі кримінальні витівки кримінальний кодекс передбачає покарання позбавленням волі щонайменше на чотири роки. Незайвою буде інформація й про те, що в цьому місяці міліціонери розкрили розкрили 9 з 10 пограбувань громадян, що були скоєні на території області , повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі