друкувати


Коломийщина: Спортивний кур’єр

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-10 12:07:00
Футбол. Стартував чемпіонат області серед команд першої ліги. У першому турі з шістнадцяти команд тільки долинський "Нафтовик" та івано-франківська "Чорногора" виявилися слабкими суперниками. Принципова дуель між сусідніми командами "Дельта" з Гвіздця і "Княгинин" з Підгайчик завершилася нічиєю — 1:1.

Перебіг подій на футбольному полі засвідчив, що ближчими до перемоги були господарі, але й гості не пасли задніх. Хоча керівник "Княгинина" Анатолій Далибожик після матчу не приховував роздратування, бо, по-перше, обласна Федерація футболу не допустила до гри лідера команди Василя Тофана, а, по-друге, двомісячна підготовка команди поки що не дала переможного результату. Але ж і "Дельта" грала без основного форварда Любомира Корнути, а про підготовку до сезону годі й говорити. Футболісти "Дельти" разом зібралися вперше у цьому році лише за... годину до початку матчу з "Княгинином".

Результати інших матчів:

"Бескид" Надвірна—"Придністров’я" Тлумач0:1

"Пробій" Городенка—ФК "Тужилів"0:0

"Спартак" Снятин—"Сокіл" Угринів0:0

"Хутровик" Тисмениця—"Карпати" Яремче0:1

"Нафтовик" Долина—"Тепловик" Ів.-Франківськ0:4

"Енергетик-2" Галич—ФК "Калуш"1:0

"Чорногора" Ів.-Франківськ—"Газовик" Богородчани0:4

12 квітня команди нашого району грають: "Княгинин" у Підгайчиках приймає ФК "Калуш", а "Дельта" в Івано-Франківську грає проти "Тепловика".

Автор: Василь БУДЖАК Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі