друкувати


Події дня. 09.04.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-10 10:48:39
Районний молодіжний центр праці створять незабаром на Коломийщині. Мета організації - допомогти молодим людям знайти роботу. Розповісти про першочергове завдання та перспективи центру праці приїхали представники Івано-Франківського обласного молодіжного центру праці. Зустріч відбулася в Бізнес-центрі, адже саме АЕРК на чолі з Віталієм Галайчуком довірено зайнятися розвитком цієї структури на Коломийщині.

Збирачів березового соку штрафуватимуть. Лісники заборонили українцям точити березовий сік без оформленого на те як слід "лісового квитка". За порядком мають стежити лісові патрулі. Квиток з 1 квітня запровадив Держлісгосп. Цей спецдокумент надає право збирати в лісі гриби, ягоди та сік на продаж.

Зробити довкілля чистим. Таку мету мають акції, які організовує відділ молоді Коломийської районної державної адміністрації. У четвер практично всім складом працівники установи прибирали територію біля пам’ятного хреста у Шепарівцівському лісі. Запросили на захід і журналістів нашого телеканалу.

У Коломийському медичному коледжі змагалися фельдшери. Тут провели професійний конкурс "Кращий за фахом". Студенти третього курсу фельдшерського відділення демонстрували теоретичні знання і практичні навички з терапії, педіатрії, хірургії та акушерства. Захід приурочили до Всесвітнього Дня здоров’я і Дня фельдшера, який відзначають саме 9 квітня. Яка з трьох груп виборола звання "Кращий за фахом", знає Галина Досин.

Серед навчальних закладів міста Коломиї відбувся традиційний учнівський огляд художньої самодіяльності. Кращі результати показали учні 1-ї, 4-ї, 8-ї шкіл та гімназії імені Грушевського. Тривав конкурс три дні. Про його перебіг знає наш кореспондент Юлія Струк.

1 квітня вже минуло, а у Коломиї ще жартують. Осередком сміху став Молодіжний центр. Там всіх шанувальників гумору зібрав відкритий міський турнір „Черес КВН”. Кмітливість та винахідливість на турнірі намагалися показати студенти з трьох Коломийських ВУЗів. Побувала на грі наша знімальна група.

На час Великодніх свят курсуватимуть додаткові автобуси. Коломийська міська рада повідомляє, з 19 по 21 квітня містом їздитимуть 5 пільгових рейсів автобуса №6 та 14 пільгових рейсів автобуса №6А.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі