друкувати


На Прикарпатті за добу сталося чотири пожежі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-09 05:14:36
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на Івано-Франківщині зареєстровано чотири пожежі, одна людина загинула.

8 квітня ввечері в селі Шешори Косівського району виникла пожежа в літній кухні. Вогнем було пошкоджено житлову кімнату літньої кухні та майно, яке там знаходилось. На місці пожежі вогнем було виявлено тіло загиблого 72-літнього домогосподаря. Причина пожежі та смерті чоловіка встановлюється, повідомляє головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

8 квітня на одному із обійсть селища Делятин Надвірнянського району горів комплекс господарських споруд. Вогнем було знищено 5 т сіна, господарський інвентар, горищне приміщення, пошкоджено стіни літньої кухні та стодоли. Причина пожежі встановлюється.

8 квітня в післяобідню пору в місті Снятин з невстановленої поки що причини горіла господарська споруда. Вогнем було частково пошкоджено стіни будівлі, знищено 800 кг грубих кормів.

Того ж дня в обласному центрі по вулиці Тисменицькій в садовому товаристві "Чобіток" горіла тимчасова господарська споруда. Вогнем було пошкоджено будівлю. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку сторонньої особи.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини виникло 292 пожежі, у вогні загинула 31 особа, життя 13 мешканців краю бійцям МНС вдалося врятувати.

Обговорити на форумі