друкувати


400 мільйонів доларів на ремонт доріг від Світового банку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-08 11:17:29
Світовий банк надасть Україні кредит в 400 млн доларів строком на 30 років для поліпшення якості автодоріг і безпеки руху. Відповідне рішення було ухвалене радою директорів банку напередодні, говориться в повідомленні СБ.

Кредит буде наданий з п'ятирічним пільговим періодом. Реалізацією проекту поліпшення якості автодоріг займатиметься "Укравтодор".

У рамках проекту фінансуватимуться ремонтні роботи на шляху між Борисполем і Лубнами автомагістралі "Київ – Харків – Довжанський" (M-03). 120 км дороги від реставрують, встановлять на них нові дорожні знаки, облаштують перехрестя та місця паркування.

Крім того передбачено підвищення безпеки на державних автошляхах. У рамках цього компонента фінансуватиметься придбання вертикальні та горизонтальні дорожні знаки, світловідбивачі, запобіжні смуги та сучасні розділювальні бар'єри.

Також на кредитні кошти будуть надаватися консультації, організовуватися навчання та купуватиметься обладнання для вдосконалення управління автошляхами згідно міжнародної практики, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі