друкувати


А.Яценюк: Якщо не буде працювати економіка, нічого не можна буде придбати

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-07 12:11:13
Лідер "ФРОНТУ ЗМІН" Арсеній Яценюк під час відео-конференції наголосив на низці кроків, які необхідно здійснити для того щоб житло в Україні стало доступним. За його словами, програма будівництва соціального житла не виконується з 2005 року. Разом з тим, на думку Арсенія Яценюка, були усі можливості для того, щоб її реалізувати.

"Якби я був популістом, я би вам сказав: як тільки прийду до влади, ми забудуємо всю Україну соціальним житлом, а там де не буде соціального житла, забудуємо гуртожитками. І до того моменту, доки ви не почнете багато заробляти, ви будете жити в гуртожитку, які майже апартаменти стометрові, а потім вас переселимо в квартиру з видом на море. Ну це брехня і ви це вже чули протягом останніх чотирьох років", - зазначив лідер "ФРОНТУ ЗМІН".

Арсеній Яценюк переконаний, що існує безпосередній взаємозв’язок між економікою, заробітною платнею і купівельною спроможністю людей. "Якщо не буде працювати економіка, нічого не можна буде придбати. Це один з найбільших викликів, який нам треба подолати – економічний виклик", - додав Арсеній Яценюк. На його думку необхідно зробити так, щоб працювала економіка, збільшувались заробітні плати, населення мало змогу отримати довгострокові кредити з низькими відсотковими ставками, а також потрібно створити конкурентні умови на ринку житлового будівництва.

Джерело: Прес-служба Івано-Франківського обласного осередку ГО "Фронт Змін"
Обговорити на форумі