друкувати


Головне — віра в себе

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-07 11:45:09
Нещодавно на базі Отинійської філії районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбувся фестиваль творчості для дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Повір у себе".

Організували свято працівники Коломийського районного центру для сім’ї, дітей та молоді, зокрема, начальник відділу соціальної роботи Олександра Теліщук, головний спеціаліст центру й водночас керівник Отинійської філії Роман Попелюк, а також головний спеціаліст районного відділу в справах молоді та спорту Оксана Трачук.

Програмою святкування було передбачено виставку творчих робіт дітей та молоді з функціональними обмеженнями, концертна програма, святковий обід, нагородження учасників подарунками. Фестиваль відбувся в приміщенні Отинійської масової бібліотеки. Його ведучою стала учениця Отинійської ЗОШ Любов Прокопів, крім цього дівчина ще й співала й декламувала власні вірші. Члени літературно-мистецької студії "Провесінь" також читали власні поезії. А як гарно співали вихованці Отинійського дитячого садка "Веселка" Михайлик Танюк, Анничка Нащук, Оля Савчин, сестрички Ліза й Анничка Костюк! Звеселяв гуморесками присутніх восьмикласник Ліснохлібичинської ЗОШ Назар Сморжанюк.

Гостинні працівники Отинійської кав’ярні "Козацька хата" (власник Петро Петрик) пригостили учасників фестивалю смачним обідом. Після свята всі поверталися додому з гарними враженнями й піднесеним настроєм. А ще на згадку про фестиваль учасники отримали симпатичні м’які іграшки від крамниці "Афіни", що в Коломиї (власник Олеся Тріщук).

Варто також згадати тих, хто посприяв у організації концерту, а це — завідувачка Отинійської масової бібліотеки Ольга Дмитришин, завідувачка читального залу Любов Юркевич, музкерівники дитячого садочка "Веселка" Надія Танюк і Лідія Ковалів.

Шестеро учасників фестивалю "Повір у себе", роботи яких було визнано найкращими, будуть представляти Коломийщину на обласному фестивалі творчості "Повір у себе — і в тебе повірять інші".

Автор: Олександра ТЕЛІЩУК, начальник відділу соціальної роботи районного центру СССДМ
Джерело: Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі