друкувати


За туристами на Донбас

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-07 10:18:48
Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації представило туристичні можливості Івано-Франківської області на спеціалізованій туристичній виставці "Туризм. Спорт. Мисливство. Рибалка", яка відбулася у Донецьку в рамках Транспортного форуму. У виставці взяли участь 60 організацій. Окрім Івано-Франківщини пропозиції про можливості відпочинку в Україні представили Закарпаття та Донеччина.

Представники донецьких турфірм, які відвідали стенд Івано-Франківщини, цікавилися особливостями та новинками літнього туристичного сезону, екскурсійними програмами, а потенційні туристи – донеччани цікавилися активним відпочинком та сільським зеленим туризмом.

З метою більш ефективного представлення туристичного потенціалу Карпатського регіону, спільно з Закарпатською облдержадміністрацією та організатором виставки - Спеціалізованим виставковим центром, - було досягнуто домовленостей про проведення в наступному 2010 році окремої туристичної виставки. Для цього організатори планують передбачити пільгові ціни на виставкову площу і провести більш потужну рекламу заходу.

Джерало: Прес-служба ОДА
Обговорити на форумі