друкувати


Протягом двох останніх діб на Прикарпатті 27 повідомлень про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-06 06:52:13
Протягом двох останніх діб у чергові частини міліції надійшло 27 повідомлень та заяв про злочини, в тому числі 4 пограбування, 10 крадіжок та хуліганство. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 22 злочини, двічі з незаконного володіння вилучалася зброя та один раз - наркотики. Викрито 6 злочинних проявів економічного спрямування.

Співробітники богородчанської міліції за підозрою у вчиненні грабежу напередодні затримали 31-річного жителя одного з сіл району. Чоловік, як виявилося, у райцентрі побив хлопця та забрав його мобільний телефон та годинник, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Вчинення пограбування інкримінується й 45-річному мешканцеві Городенки. Як і в попередньому випадку, зловмисник відкрито заволодів чужим мобільним телефоном.

А в Надвірнянський райвідділ міліції звернувся місцевий житель, у якого грабіжник відібрав гроші. Як встановили працівники міліції, у скоєнні грабунку є підстави підозрювати 31-річного мешканця району. У кожному випадку щодо підозрюваних вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Дві крадіжки з числа раніше скоєних розкрили тисменицькі міліціонери. В обох випадках йдеться про викрадення електроінструментів та інших господарських знарядь з господарств мешканців району. Як встановлено, у вчиненні цих злочинів підозрюється 47-річний раніше судимий чоловік без постійного місця проживання. Наразі перевіряється причетність затриманого до інших подібних посягань.

У Долинському районі викрито місцевого 33-річного чоловіка, який шляхом зриву навісного замка на дверях проник до приватного пилорамного цеху та викрав електрозварювальний аппарат.

Двічі минулої доби правоохоронці фіксували факти перевезення без відповідних документів річкового піску та гравію. Походження цих будівельних матеріалів зараз з’ясовують працівники міліції Богородчанського та Галицького районів, на території яких було затримано автомобілі з незаконним вантажем.

А у Верховинському районі задокументовано самовільну порубку лісу у місцевому лісгоспі. Як встановлено, 28-річний житель одного з сіл на власний розсуд зрубав кілька смерек, заподіявши збитків на суму понад 9 тисяч гривень.

На автошляхах Прикарпаття протягом двох останніх діб трапилося 3 дорожньо-транспортних пригоди. Як наслідок – четверо людей травмовано та одна - загинула.

Обговорити на форумі