друкувати


Італійська мафія в Чернівцях

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-06 11:19:39
Лідер злочинної банди, яка торгувала зброєю та наркотиками, заснував у Чернівцях будівельну фірму. Поблизу одного з торгових центрів Чернівців міліція разом з Інтерполом затримала лідера банди злочинців, які в Італії та Албанії торгували наркотиками, зброєю, вибухівкою. Злочинці також підробляли документи та скупали крадене майно.

49-річний керівник мафіозі з жовтня 2008 року періодично перебував у Чернівцях, де заснував будівельний бізнес, повідомляє МВС.

Наразі міліція з’ясовує, чи не було скоєно італійцем злочинів на території України. Затриманий же очікує екстрадиції до Італії.

Операція з ліквідації злочинного угрупування була проведена 2 квітня представниками міліції трьох держав. Одночасно із затриманням у Чернівцях, на території Албанії та Італії правоохоронними органами були затримані понад 20 членів банди.

Наприкінці лютого 2009 року правоохоронними органами міста Неаполь (Італія) був отримано ухвалу суду на затримання, екстрадицію і подальше ув’язнення терміном на 30 років розшукуваного лідера злочинного угрупування, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі