друкувати


Форум підприємців Західної України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-04 10:25:53
Сьогодні, 4 квітня 2009 року у м. Івано-Франківську відбудеться Форум підприємців Західної України. Місце проведення: вул. Січових Стрільців, 28, початок об 11.00. Організатори: Всеукраїнський центр сприяння підприємницькій діяльності та Антикризовий союз України.

У заході візьмуть участь підприємці з Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької областей.

Будуть обговорюватись наступні питання:

1.Про необхідність координації зусиль підприємців у вирішення фінансових та правових проблем , що утворились внаслідок економічної кризи.

2.Незаконні дії банків та колекторських компаній: фізичний та психологічний тиск на боржників; розголошення банківської таємниці; незаконна зміна власності на обєкти застави; одностороння зміна умов договору; третейські застереження; неповернення депозитів; проблема примусового відчуження основних засобів виробництва; вирішення проблем захисту конституційних прав мешканців житла, що є обєктом застави; депозити та кредити: можливість взаємозарахування.

На Форумі планується утворити Західноукраїнське регіональне представництво Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності.

Джерело: Прес-служба Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності
Обговорити на форумі