друкувати


За минулу добу на Івано-Франківщині зареєстровано чотири пожежі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-03 02:14:29
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на Івано-Франківщині зареєстровано чотири пожежі.

2 квітня в селі Верхній Ясенів Верховинського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було пошкоджено приміщення кімнати та речі домашнього вжитку, які там знаходились. Причина пожежі – коротке замикання в електророзетці.

Того ж дня сталася пожежа в одній із квартир багатоповерхівки в м.Болехові. Вогнем було знищено приміщення кімнати, пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

2 квітня поблизу селища Обертин Тлумацького району в лісовій посадці горіла суха трава. Причина виникнення пожежі встановлюється.

В ніч проти 3 квітня в обласному центрі по вулиці Надрічній горів причеп автомобіля. Вогнем було знищено обшивку причепа. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини виникло 260 пожеж, 30 осіб загинуло, життя 13 осіб бійцями МНС було врятовано, повідомляє головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі