друкувати


Акція доброї волі від міліції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-03 12:58:31
З першого квітня органи внутрішніх справ проводять щорічний профілактичний захід під умовною назвою “Місячник добровільної здачі зброї та боєприпасів”. Він триватиме до кінця місяця.

Тож вкотре акцентуємо увагу громадян, які мають у користуванні зброю або боєприпаси, незареєстровані належним чином. Упродовж цього періоду міліція поблажливо ставитиметься до громадян, які добровільно здадуть небезпечні пристрої. Їм гарантується звільнення від дисциплінарної або кримінальної відповідальності. Крім того, за бажанням, громадянин, що здав зброю, яка незаконно знаходилась у його володінні, отримавши відповідний дозвіл, може зареєструвати її як свою власну.

Корисною буде інформація й для законних власників зброї. Ті, хто не встиг поновити дозволу на зберігання стріляючих пристроїв, мають можливість зробити це, звернувшись у дозвільну систему УМВС в області.

Хочеться сподіватися, що ті громадяни, які ще вагаються у правильності вибору, все ж таки проявлять законослухняність, позбавивши себе зайвих клопотів та негараздів – прийдуть та здадуть зброю добровільно.

Пам’ятайте про незаперечну істину – добровільність завжди краща за примус, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі