друкувати


Залізничники радяться на Гуцульщині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-02 04:05:29
Сьогодні, в Яремчi розпочала роботу міжнародна конференція на тему: "Перспективні технології залізничних перевезень". До участі в заході запрошені залізничники України, Польщі, Литви, Росії, Казахстану. Відкриє конференцію заступник генерального директора Укрзалізниці Віктор Чорний.

Про це Коломия ВЕБ Портал повідомили в управлінні взаємодії з засобами масової інформації Укрзалізниці. Учасники конференції планують обговорити стратегічні питання розвитку залізничної галузі та конкурентну тарифну політику залізниць України. Значну увагу буде приділено питанням взаємодії різних видів транспорту на прикордонних переходах, залізничного та морського транспорту в межах Чорноморського регіону. свої розробки в галузі залізничних перевезень представлять і науковці.

Під час круглого столу учасники матимуть нагоду обговорити шляхи підвищення конкурентоспроможності вантажних перевезень та перспективи розвитку пасажирських, а також можливості використання бімодальних перевезень за технологією RаilRunner на українських залізницях.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі