друкувати


Самураї в Івано-Франківську!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-02 03:25:35
Сьогодні обласний центр Прикарпаття починає приймати гостей другого чемпіонату Європи з кіокушінкай карате серед чоловіків і жінок. Поєдинки відбуватимуться в суботу, 4 квітня, в Івано-Франківському коледжі фізичного виховання.

Між іншим, за проведення чемпіонату боролися представники з 24 країн. Тендер виграв житель нашого міста майстер Станіслав Шмат (4-й дан), президент Федерації кіокушінкай карате унія України та Бранч Чіф кіокушінкай карате доджо Західної України, який вже 30 років займається цим видом бойового мистецтва.

Сьогодні прибувають делегації з Казахстану, Білорусі, Грузії, України, Греції, Румунії, Угорщини, Бельгії, Великобританії, Іспанії, Португалії, Франції, і, як завжди, Японії. Своєю присутністю турнір вшанує також генеральний директор IKO. All Japan Kjokushin Union Шіхан Шігеру Табата, який до цього часу з європейських країн відвідував тільки Бельгію.

Окрім такого великого представницького турніру, 3 квітня відбудеться зустріч українських бізнесменів з японськими та європейськими колегами, на якій планується обговорити створення Товариства українсько-японської дружби та налагодження співпраці між українськими та японськими бізнесменами.

Автор: Роман ІВАСІВ
Джерело: Галичина
Обговорити на форумі