друкувати


Пастух зґвалтував українку, арештовані також батько і брат ґвалтівника

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-02 03:21:08
Неаполь. Карабінери заарештували також батька і брата Вінченца Майо, 32 річного пастуха, звинуваченого у тому, що спочатку напоїв 21-річну українку напоєм з підмішаними наркотичними речовинами, після чого зґвалтував.

Підчас розслідування, проведеного прокуратурою району Санта Марія Капуа Ветере (Procura della Repubblica di Santa Maria Capua Vetere), і карабінерами з відділку П'єдімонте Матезе (Piedimonte Matese), під командою капітана Саьваторе Вітієлло (Salvatore Vitiello), була доведена причетність до цього злочину, також Антоніо і Ґраціано Майо, 50 і 34 років відповідно, які були арештовані вчора зранку по звинуваченні у груповому зґвалтуванні, повідомляє Corriere del Mezzogiorno.

Згідно розслідування, події відбувалися наступним чином: Вінченцо Майо запропонував підвезти машиною молоду українку, яка до речі була його знайомою, до лікарні, куди та й направлялася. Але замість лікарні повіз її у безлюдне місце заховане між горбами, де знаходилися його батько і брат. Жінка після випитого напою, запропонованого Вінченцом, не могла себе контролювати. Користуючись її безпомічністю була зґвалтована трьома чоловіками і покинута недалеко від того місця де сідала у машину.

Українка проживає в Італії кілька років у містечку Р'ємонте Матезе в цивільному шлюбі з місцевим жителем, мають спільного сина. На даний час вона ще знаходиться у лікарні.

Автор: Семен САФАТ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі