друкувати


Закарпаття: На автостоянці згоріло шість автомобілів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-02 02:35:19
В Ужгороді на одній з автостоянок цієї ночі горіло відразу шість автомобілів. Про це повідомив начальник центру пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області Федір Філіп. За його словами, автомобілі загорілися на автостоянці на вулиці Оноковской в Ужгороді, у ніч на 2 квітня.

"Спочатку загорівся" Фольксваген Пассат ", а далі вогонь поширився ще на п'ять автомобілів (" Джильи СК "," Шевроле Лачетті "," Хонда Джаз "," Фольксваген Поло "," Хюндай Туксон "), розташованих поруч", - уточнив Філіп .

Він також повідомив, що про надзвичайний подію в 2:45 ночі місцевим пожежникам повідомив охоронець, який виявив пожежу. "Як розповів сам чоловік, він спочатку почув звук, схожий на вибух, а далі з'явилося полум'я. Погасити полум'я самостійно не було можливості, оскільки вогонь розповсюджувався з великою швидкістю, охоплюючи транспортні засоби, які були розташовані поруч", - розповів начальник ЦП.

Він уточнив, що пожежу ліквідували два відділення пожежників, які оперативно прибули на місце виклику, однак на цей момент вогонь вже встиг знищити "Фольксваген Пассат" і пошкодити інші транспортні засоби.

Причину загоряння, за словами Філіпа, зараз встановлюють фахівці дослідно-випробувальної лабораторії ГУ МНС в Закарпатській області , повідомляють Подробности.

Обговорити на форумі