друкувати


У Коломийській РДА говорили про безпеку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-02 01:09:08
Перший заступник голови Коломийської райдержадміністрації Степан Стасюк провів засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Заслухано питання про заходи забезпечення протидії пожежам лісів, торф'яників і сільгоспугідь у весняно-літній період 2009 року та усунення недоліків, виявлених під час перевірки інженерно-інспекторським складом Коломийського РУ ГУ МНС, повідомляє прес-служба РДА.

Дано завдання директору ДП "Коломийський лісгосп" І.Равлюку обладнати пожежною сигналізацією та піддати вогнезахисній обробці дерев'яні конструкції горищних приміщень адмінбудівлі в с.Н.Вербіж, боксів, гаражів, дільниці переробки деревини в с.Матіївці та інших господарствах лісництва. Сільським, селищним головам переглянути склад невоєнізованих формувань в частині ланок пожежогасіння і визначити техніку і осіб для розорювання мінералізованих смуг, відпрацювати і відкоригувати мобілізаційні плани запобігання пожежам в сільських населених пунктах, лісах, на торфовищах та сільгоспугіддях у літній період 2009 року.

Вирішено також заборонити безконтрольне спалювання трави з метою недопущення пожеж. Звернуто увагу керівників закладів охорони здоров'я району, дошкільних і навчальних закладів на необхідність активізації роботи з питань забезпечення належного рівня протипожежного захисту та своєчасного виконання вимог приписів, пов'язаних з порушенням пожежної безпеки. Керівникам закладів охорони здоров'я району, дошкільних і навчальних закладів до 30 квітня 2009 року провести практичні заняття з обслуговуючим персоналом щодо евакуації дітей у разі виникнення пожежі чи інших надзвичайних ситуацій. Увагу звернуто на заходи щодо забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення у 2009 році. По даному питанню вирішено затвердити Комплексний план заходів та провести перевірку молокоприймальних пунктів щодо дотримання ними ветеринарних та санітарно-гігієнічних норм.

Обговорити на форумі