друкувати


Позичальників і вкладників катували в Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-01 04:42:50
В Івано-Франківську відбулась театралізована акція протесту "Катування позичальника і вкладника". Як передає кореспондент УНІАН сьогодні опівдні до стін управління Національного банку України в Івано-Франківській області прибули головні герої театралізованої акції протесту "Юлія Тимошенко", "Віктор Ющенко" та "Український народ, який має проблеми з погашенням кредитів і поверненням депозитів".

Акцію організували Івано-Франківська обласна правозахисна організація "Ваша надія", обласне об’єднання "Народний антикризовий спротив".

На площі перед будинком управління НБУ учасники акції розіграли сценку, у якій "Ющенко" і "Тимошенко" допомагають "Позичальнику" тягнути свою ношу. Поки "Позичальник" символічно тягнув автомобіль, "керівники держави" вели суперечку: хто винен в ситуації. Тоді народ заставив їх обох самим тягнути ношу постраждалих. За задумом організаторів, вони хотіли показати усім, що Президент і прем’єр-міністр України мають спільно працювати над вирішенням проблем кризи і допомагати простим українцям.

Обговорити на форумі