друкувати


Відбувається обласний конкурс організаторів дозвілля молоді та дітей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-01 02:47:56
Відповідно до Указу Президента України від 03.07.2008 р. №616/2008 "Про проведення в 2009 році в Україні Року молоді", розпорядження голови облдержадміністрації М.Палійчука від 13.08.2008 р. №503, управління культури облдержадміністрації проводить з 1 квітня по 2 червня 2009 р. обласний конкурс організаторів дозвілля молоді та дітей.

Захід проводиться з метою розвитку кращих традицій ігрової діяльності, пошуку нових форм з організації дозвілля молоді та дітей, вдосконалення та забезпечення репертуару організаторів дозвілля, обмін досвідом.

Конкурс проводитиметься у два етапи: перший (відбірковий) – на місцях з визначенням переможця районного або міського конкурсу. Другий (заключний) – з визначенням переможців обласного конкурсу в м. Івано-Франківську з показом 20-хвилинної програми для молодіжної чи дитячої аудиторії.

До участі в конкурсі запрошуються клубні працівники, що мають досвід праці в галузі організаційної роботи з молоддю та дітьми (без вікових обмежень). До складу журі конкурсу належать В.Тимків, В.Олексюк, В.Яковишин, Г.Бегметюк, А.Заліщук, С.Капустинська, А.Карпаш, Г.кочкурова, Г.Халак, М.Шкляр.

Журі конкурсу визначатиме кращі виступи за наступними критеріями: інноваційні форми втілення програми та відродження забутих ігор, драматургія програми, мистецтво спілкування з глядачем, музичне оформлення та ін. Переможці конкурсу будуть відзначені грамотами управління культури облдержадміністрації та грошовими преміями. Кращі ігрові програми переможців конкурсу будуть надруковані в інформаційному бюлетені "Первоцвіт".

Заключний етап конкурсу організаторів дозвілля молоді та дітей буде проведено 2 червня 2009 р. в приміщенні навчально-методичного центру культури і туризму Прикарпаття.

Автор: Андрій ЧЕМЕРИНСЬКИЙ, головний спеціаліст із взаємодії з ЗМІ Управління культури Івано-Франківської ОДА
Обговорити на форумі