друкувати


Концертні кошти - дітям

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-31 03:37:53
Керівник модельної агенція "Ювента" Тетяна Терсенова та директор міської телерадіокомпанії "Вежа" Олена Третяк передали Івано-Франківському притулку для неповнолітніх одяг, постільну білизну канцтовари та фрукти. Гроші на це вони отримали під час благодійної акції "Краплинка серця дітям", яку вони нещодавно проводили на сцені обласного академічного музично-драматичного театру імені Івана Франка.

Квиток на концерт коштував десять гривень. Окрім того було проведено благодійний аукціон, де продавали дитячі роботи вихованців притулку. Усього на акції було зібрано 8100 гривень. "Усе, що ми привезли, куплено на ці гроші, деякі підприємці йшли нам назустріч і давали суттєві знижки, - розповідає Коломия ВЕБ Порталу пані Терсенова. - Отож одяг ми привезли якісний, новий та фірмовий".

За словами пані Третяк, наразі це перший такий проект, але вона сподівається, що акція матиме достойне продовження, адже чужої біди, а тим паче чужих дітей не буває. Директор притулку Марія Серденько подякувала благодійникам. Вона каже, що кожного дня у них змінюється кількість дітей, хоча заклад розрахований на 35 осіб. Як тільки дитина сюди поступила, її треба одягнути, і щоразу, йдучи звідси дітям, звісно залишається цей одяг, тому така допомога тут потрібна щодня. Окрім матеріальних речей, обездолені діти потребують тепла, турботи, уваги, опіки.



Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі