друкувати


Крокус вітає театр

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-31 11:29:25
Шановний Дмитре Івановичу! Правління Коломийського міського благодійного фонду підтримки дітей та молоді з інтелектуальною обмеженістю "Крокус", педагогічний колектив, волонтери, діти, молодь та їхні родини вітають Вас і Ваш творчий колектив з Міжнародним днем Театру.

Ми щиро бажаємо всім вам здоров’я, спокою і розуміння у родинах, світла на душі, здійснення всіх творчих задумів та мрій, успішних гастролей, творчих злетів без падінь, немеркнучої рампи і вдячного, закоханого в театр, глядача.

Прийміть безмежну вдячність за надану можливість реалізувати наш спільний проект "Світло рампи", який дав нам змогу безкоштовно переглянути багато прекрасних вистав у Вашому театрі особам з інтелектуальною недостатністю та членам їхніх сімей. Для цієї категорії людей мистецтво, музика, пісня, театр є найкращим засобом сприйняття світу, його краси і гармонії. Пережиті позитивні емоції – це заряд, який спонукає їх до спілкування, викликає бажання поділитися враженнями, відчути, що серед людей, та ще й посміхаючись, легше жити.

Бажаємо часто переживати прекрасні почуття радості і щастя!

Надіємося на подальше розуміння, підтримку та плідну співпрацю.

Многая Вам літ!

Любов МАСЕВИЧ, голова Коломийського міського благодійного фонду підтримки дітей та молоді з інтелектуальною обмеженістю "Крокус"



Обговорити на форумі