друкувати


Мельпомена оселилась у Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-30 10:42:39
У Всесвітній день театру, коломияни прийшли до свого найстаршого театру в Україні, щоби привітати улюблену трупу із професійним святом, і одночасно оцінити прем’єру. Коломийські актори приготували для вибагливої публіки виставу Анатолія КРИМА "Нелегалка" - сюжет на актуальну тему сьогодення – закордонне заробітчанство і трагедія жінки, яка взяла на себе забагато, але при цьому не розгубила ніжності й любові.

Чудово зіграла свою роль головної героїні Ніни талановита коломийська артистка Галина УГОРСЬКА. В оточенні неперевершеного чоловічого квартету вона змушувала зал захоплюватись, страждати, плакати.

Доповнювала виразність подій цікава сценографія, гармонійно лягала на сюжет музика італійських виконавців Андріано ЧЕЛЕНТАНО і Лучано ПАВАРОТТІ. Емоційну напругу довершували світлові ефекти. Словом, того вечора театрали отримали масу позитивних емоцій. Вистава була зіграна настільки переконливо і фахово, що коли завершилась остання мізансцена, хотілось, аби дійство не переривалось.

Проте, після вистави настав час вітань. Аплодував акторам режисер Анатолій КРИМ, задоволений постановкою свого твору. Не шкодували добрих слів, підкріплюючи їх почесними грамотами і преміями, представники обласного управління культури. Від імені міської влади, присутньої у залі в повному складі – міський голова і всі його заступники – артистів вітав секретар міськради Ігор ГРАДІЛЬ. Від імені районного керівництва щирі зичення адресували служителям Мельпомени заступник голови РДА Мирослав МАЦЬКІВ і начальник районного відділу культури і туризму Людмила ФЕДОР. Квітів, гарних слів і усмішок того вечора не бракувало. Стомлені, але щасливі, артисти запрошували коломиян і гостей міста на інші вистави, підготовлені до нового театрального сезону. Адже, як висловився директор театру Дмитро ЧИБОРАК, цього року театр відзначатиме своє 20-ліття з часу відновлення, тож Мельпомена оселилась у Коломиї надовго…



Автор: Софія ОНИКІВСЬКА Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі