друкувати


Фестиваль "Повір у себе"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-28 10:56:10
На базі Отинійської філії Коломийського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді відбувся районний фестиваль творчості для дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Повір у себе".

Захід організували працівники Коломийського центру для сім'ї, дітей та молоді. Згідно з програмою святкування діяла виставка творчих робіт дітей та молоді, відбувся святковий концерт, учасникам фестивалю роздано м'які іграшки, повідомляє прес-служба РДА.

Особливу подяку за сприяння і підтримку заходу працівники центру висловлюють завідуючій масовою бібліотекою районного відділу культури і туризму Ользі Дмитришин, завідуючій читальним залом Любові Юркевич, музичним керівникам дитячого садка "Веселка" районного відділу освіти Надії Танюк і Лідії Ковалів.

Майстерно вела концертну програму учениця 8 класу Отинійської школи – Любов Прокопів, яка співала і читала авторські вірші. Звучали також гуморески у виконанні учасника фестивалю, учня 8 класу Ліснохлібичинської школи Назарія Сморжанюка.

Працівники Отинійської кав'ярні "Козацька хата" пригощали учасників фестивалю смачним обідом.

Шість учасників фестивалю, творчі роботи яких були визначені кращими, будуть представляти Коломийський район на обласному фестивалі творчості "Повір у себе, і в тебе повірять інші".

Обговорити на форумі